Wellness / Privé sauna

Ons centrum stelt een overloop binnen zwembad met lichttherapie ter beschikking gedurende het ganse jaar. Het water is steeds verwarmd tot een gemiddelde temperatuur van 30°. Wanneer het buiten koud is, zal het nog aangenamer zijn te zwemmen in groenig verwarmd water. Lees verder…

Massages

Opdat uw ontspanning volmaakt wordt kunt U zich voor of na uw saunabeurt laten masseren. Lees verder…

Welkom bij Obassin Wellness Solarium, uw privé ruimte van ontspanning en welzijn.

Een avondje relaxen met uw partner, een gezellige onderonsje met vriend(inn)en, een originele verrassing voor uw vriend(in), elke gelegenheid is goed om een onvergetelijk moment bij Obassin te leven.

Geniet van het volledige privé gebruik van de wellnessruimte : het binnen zwembad, de grote Finse sauna, de hammam, de jacuzzi met therapeutische waterstralen, dit alles in een sfeervol en rustgevend kader, onderhouden onder de meest strenge hygiënische normen.

En om dit gevoel van welzijn te koesteren kunt U bij ons van een romantisch dinertje, een gezellig ontbijt of een glas champagne aan het zwembad genieten.
Wij bieden u een uitgebreide menukaart.

Of laat u verwennen bij een massage voor of na uw saunabeurt.

Een muziek door U gekozen vergezelt u tijdens uw reis „welzijn“.

De wellnessruimte is open 7 dagen op 7, het staat te verhuren voor een minimale duur van 2 uur en voor 2 tot 10 personen.

Promoties

Schrijft u aan de nieuwsbrief in en geniet van onze goede plannen en promoties.

Uw naam

Uw email email